Tegnapi menü: csirkés krumplis egybesült, jénaiban.
Megmostam és kocára vágtam a krumplit (héjastól), és megszórtam a felével egy kivajazott jénai alját. Fél kilór pipicicit felkockáztam, rászórtam a krumplira, aztán apróra vágott szalonnát adtam hozzá, majd a maradék krumplit. Fűszereztem, aztán ráöntöttem két deci főzőtejszínt. Aufólia alatt kb egy órát sütöttem, utána megszórtam sajjtal, és még kb fél órát pirítottam.
Annyira gyorsan elfogyott, hogy alig volt időm a Dívány rebarbarás pitéjét megcsinálni utána.
Megmostam és kocára vágtam a krumplit (héjastól), és megszórtam a felével egy kivajazott jénai alját. Fél kilór pipicicit felkockáztam, rászórtam a krumplira, aztán apróra vágott szalonnát adtam hozzá, majd a maradék krumplit. Fűszereztem, aztán ráöntöttem két deci főzőtejszínt. Aufólia alatt kb egy órát sütöttem, utána megszórtam sajjtal, és még kb fél órát pirítottam.
Annyira gyorsan elfogyott, hogy alig volt időm a Dívány rebarbarás pitéjét megcsinálni utána.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése